İletişim

Tanışmak İçin Sabırsızlanıyoruz

Sanal Tur

Yurdumuzun Ferahlığını Keşfedin

Değer

Katan

Ayrıcalıklar

Bireysel Yaşama Odaklanan Eşsiz Detaylar

Ankara’nın En İyi Kız Öğrenci Yurdu | Zahide Hanım Kız Yurdu

Ankara’nın En İyi Kız Öğrenci Yurdu

2018-08-01 09:21:19

Üniversite yıllarını keyifli geçirmenin beraberinde konforundan da ödün vermek istemeyenler, Ankara’nın en iyi kız öğrenci yurdunu tercih edebilir.  Lüks odaların yanında güvenliğin sağlanmış olduğu, tüm taleplerinizin karşılık bulduğu bir yurt, size evinizi aratmaz. Yüksek yaşam kalitesi sayesinde, hayal ettiğiniz üniversite hayatını yaşayabilirsiniz. Ankara’da en iyi kız yurdu dendiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Zahide Hanım Kız Yurdu, öğrencilerin isteklerine göre hareket ettiğinden memnun kalacağınız bir seçim olacaktır.


Yurdun Bulunduğu Konum


En iyi kız öğrenci yurdu, şüphesiz ki iyi bir konumda yer alacak. Öğrencilerin merkezi konumda bulunan yurtları tercih etmesi, sosyal aktiviteler açısından önemlidir. Zahide Hanım Kız Yurdu, Ankara’da iki şubesi ile hizmet verdiğinden hangi semtte konaklayacak olmak size kalıyor. Hem Necati Bey Şubesi hem de Kurtuluş Şubesi ile üniversitenize yakın olan yurda kayıt yaptırabilirsiniz.


Üniversitelere yakınlık, konumun merkezi olmasının yanında önemli olan diğer kriterdir. Ankara’nın merkezinde aile sıcaklığını evinize taşımayı hedefleyen şubeler; TED Üniversitesi, ODTÜ, Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi gibi üniversitelerin yerleşkelerine yürüme mesafesinde ya da bir taşıtla gidilebilecek yakınlıktadır. Ankara üniversite yakını yurtlar, toplu taşımaları kullanmanın da kolaylığını sunuyor olması halinde rahatlıkla tercih edilebilir.


Yurdun Genel Özellikleri


Alışmış olduğunuz rahatlık ve konfor, Ankara’nın en iyi kız öğrenci yurdunu tercih etmeniz halinde devam edecek. Bu sayede üniversite hayatına adaptasyon süreciniz hızlanacak. Zahide Hanım Yurdu, sunmuş olduğu genel özelikler ile aile sıcaklığını ve rahatlığını üniversite yıllarına taşıyor.


24 Saat Güvenlik: Yurdun sahip olduğu güvenlik koşulları oldukça önemlidir. Soru sorma, yardım talep etme gibi ihtiyaçlarınızın durumunda 24 saat hizmet veren güvenlikle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca yangın ihbar sistemi sayesinde, tehlike sırasında anında müdahale yapılarak güvenlik sağlanmaktadır.


Çalışma Salonu: Vize ve final zamanında en çok ihtiyaç duyduğunuz şey sessiz bir alan olacak. Sizinle birlikte çalışan başka insanların da olması sizi çalışmaya teşvik eder. Bu sebeple odanızda çalışmak yerine, Ankara kız yurdu tarafından size sunulan bir imkan olan çalışma odasını değerlendirebilirsiniz.


Dinlenme - Sinema Salonu: Arkadaşlarınızla hoş zaman geçirebileceğiniz geniş bir alanın olması avantajlı olacak. Yurdun dinlenme ve sinema salonu size arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçireme imkanı tanıyor.


Revir Odası: Yurdun sunduğu olanaklar arasında revir odası da bulunuyor. Size evinizi aratmayacak olan en önemli özellik, herhangi bir sağlık problemi ile karşı karşıya kaldığınızda ilk müdahalenin revir görevlileri tarafından yapılacak olmasıdır.


Sınırsız İnternet: Günümüz için oldukça önemli bir ihtiyaç olan internet, öğrencilerin olmazsa olmazları arasında.  Bu sebeple yurdun özellikleri arasında, yurdun her konumunda bağlantı kurabileceğiniz 24 saat internet bağlantısı bulunuyor.


Çamaşırhane ve Ütü Servisi: Ankara’da otel konforunda yurt ortamı bulduğunuz Zahide Hanım Kız Yurdu, size çamaşırhane ve ütü servisi hizmeti de sağlıyor. Görevlilerden yardım alarak, kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayabilme imkanınız oluyor.


Otopark: Öğrenci memnuniyetinin beraberinde konforu her anlamda yaşatan yurtta otopark hizmeti de bulunuyor. Ailelerinizin ziyaretinize gelmesi durumunda park sorunu yaşamaması, yurdun otoparkı sayesinde mümkündür.


Yurt Odalarının Özellikleri


Ankara’da otel konforunda yurt seçimi yapmanız, genel özeliklerin beraberinde odada da aynı konforu sunan yurtları tercih etmeniz ile olacak. Rahatlıkla uyuyabileceğiniz, farklı aktivitelerde bulunabileceğiniz, çalışma imkanının sunulmuş olması gibi özellikler mutlaka yurt odanızda yer almalıdır.

Oda seçiminizi tek kişilik, iki kişilik ya da dört kişilik olarak yapabilirsiniz. Dilerseniz tek kişilik odada kalma dilerseniz de daha geniş odalarda, odayı başka kişi ya da kişilerle paylaşma tercihinde bulunabilirsiniz.


Odanızda size ait eşya dolabınız ve çalışma masanız olacak. Kişisel eşyalarınızı rahatlıkla muhafaza etmeniz için gerekli olan eşyaları odadan temin edeceksiniz. Ayrıca odada yer alan diğer eşyalar arasında; telefon, TV ve buzdolabı da yer alıyor.


Yurdun her katında bulunan su sebilleri sayesinde, içme suyunuzu rahatlıkla temin edebilirsiniz. Merkezi ısıtma sistemi olduğundan, ısınma konusunda da herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Sıcak su 24 saat odanızda ulaşılabilir olacak. Tüm bu özellikleri bulunduran Ankara’nın en iyi kız öğrenci yurdunu tercih ederek, yaşam alanınıza güven ve konforu taşıyabilirsiniz.