İletişim

Tanışmak İçin Sabırsızlanıyoruz

Sanal Tur

Yurdumuzun Ferahlığını Keşfedin

Değer

Katan

Ayrıcalıklar

Bireysel Yaşama Odaklanan Eşsiz Detaylar

Zahide Hanım Kız Yurdu 2018-2019 Kayıt Dönemi | Zahide Hanım Kız Yurdu

Zahide Hanım Kız Yurdu 2018-2019 Kayıt Dönemi

2018-07-02 16:21:41

Açıldığı günden bu yana tüm öğrenciler tarafından yüksek memnuniyet geri dönüşünü almış olup, kaliteyi ve aile sıcaklığını bir arada yaşatan Zahide Hanım Kız Yurdu, hem ailelerin hem de öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.


Zahide Hanım Kız Yurdu, eşsiz konumu ile de dikkat çekiyor. Ankara’nın pek çok nitelikli üniversitesine yürüme mesafesinde olup, öğrencilerin yol gitme problemini ortadan kaldırıyor.


Zahide Hanım Kız Yurdu’nun öğrencilerine sağladığı birçok özel olanak da mevcut. Tek kişilik ve çok kişilik odalarıyla bünyesindeki öğrencilere farklı alternatifler sunarak seçim yapmalarına olanak tanıyor. Ayrıca Zahide Hanım Kız Yurdu’ndaki kişiye özel çalışma alanları, sınırsız internet, yemek servisi, birbirinden farklı sosyal etkinlikler de yurt yaşamına büyük bir sıcaklık katıyor.


Ankara güvenilir kız yurdu denince direk akla gelen Zahide Hanım, Ankara Kız Öğrenci Yurdu olarak 7/24 güvenlikli alanlarıyla, konaklayan kız öğrencilere ve ailelerine büyük bir huzur yaşatıyor. Kişilerin özel yaşamlarına da son derece büyük bir saygı gösteren Zahide Hanım, bir Ankara Kız Yurdu olarak güveni ve konforu birlikte yaşatıyor.


Her öğretim yılında ODTÜ, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi gibi birçok üniversitenin öğrencisi tarafından tercih edilen Zahide Hanım, üniversite öğrenimi gören kız öğrenciler için adeta bir ev konforu sunuyor.


Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş bir yurt olan Zahide Hanım Kız Yurdu hiçbir cemaat ve dernekle bağlantılı değildir. Tamamen Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmakta ve bakanlığın tebliğlerine göre yönetilmektedir.


Her yıl yüzden fazla öğrenciyi bünyesinde misafir eden Zahide Hanım Kız Yurdu, kız öğrencilere ayrıcalıklı barınma imkanları sunuyor. Tüm odalarda banyo, telefon, buzdolabı, TV, çalışma masası ve gardrop bulunuyor. Ankara’da akredite öğrenci yurdu olarak hizmet sunan Özel Zahide Hanım Kız Yurdu, yeni eğitim öğretim dönemi için kayıt yaptıracak öğrencilere kapılarını açıyor.


Ankara’nın eşsiz lokasyonlarında iki farklı şubesi bulunan Ankara Zahide Hanım Kız Yurdu, misafir olarak ağırladığı öğrencilere çağdaş ve üst düzey bir hizmet veriyor. Tek, çift ve dört kişilik odalar ile, kız öğrenciler kendilerine uygun olan tercihi yapabiliyor.

Ankara Üniversitesi’ne en yakın yurtlar arasında ilk sıralarda yer alan Zahide Hanım Kız Yurdu, Hukuk fakültesine 9 dakika, Cebeci Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 7 dakika, Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Böylelikle öğrenciler için büyük bir ulaşım kolaylığı sağlanmış oluyor.


Özel Zahide Hanım Kız Yurdu; konaklama, yeme, içme gibi temel ihtiyaçların yanı sıra sosyal zenginlikleri ve güvenlik imkânı ile hem öğrenciler hem de veliler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.


“Huzurlu Bir Aile Sıcaklığı” mottosu ile yola çıkan Zahide Hanım Kız Yurdu, kuruluşundan bu yana hizmetten kesinlikle ödün vermiyor. Profesyonel yönetim kadrosu ve tüm çalışanları ile Zahide Hanım Kız Yurdu’nun bir numaralı önceliği öğrencileri.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında konaklama araştırması yapan Ankara’daki kız öğrenciler için bir numaralı tercih Zahide Hanım Kız Yurdu. Yurdumuz hakkında daha detaylı bilgi almak, erken dönem kayıt avantajlarından yararlanmak için web sitemizi şuradan, Facebook hesabımızı ise şuradan takip edebilirsiniz.