İletişim

Tanışmak İçin Sabırsızlanıyoruz

Sanal Tur

Yurdumuzun Ferahlığını Keşfedin

Değer

Katan

Ayrıcalıklar

Bireysel Yaşama Odaklanan Eşsiz Detaylar

Ankara’nın Merkezinde Huzurlu Bir Aile Sıcaklığı...

2017-08-10 16:07:19

Ankara Üniversitesi’ne en yakın yurtlar arasında yer alan Zahide Hanım Kız Yurdu; Hukuk Fakültesine 9 dakika, Cebeci Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 7 dakika, Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Bu şekilde öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlayıp Ankara Özel Kız Yurtları listesinde en üst  sırada yer alıyor.


Ankara kız yurtları arasında öğrencilerin ilk tercihi olan Zahide Hanım Kız Yurdu,

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında konaklama araştırması yapan kız öğrenciler için güvenilir bir yurt seçeneği oluyor.


Tüm odalarında banyo, telefon, buzdolabı, TV, çalışma masası ve gardırop bulunan Zahide Hanım Kız Yurdu, ekonomik fiyatları ile öğrencilere sıcak bir yuva olma özelliğini taşıyor.


Ankara'da akredite yurt olarak hizmet veren Zahide Hanım Kız Yurtları, yeni eğitim döneminde üniversite öğrencilerine kampanyalı kayıt imkânı sunuyor. Ankara Özel Kız Yurtları listesinde en üst sırada yer alan akredite yurt, uygun fiyatlarıyla da velilerin gözdesi olma başarısını sürdürüyor.


İki şubesi ile kız öğrencilere en üstün hizmeti sunmakla beraber, her yıl 100’den fazla kişiye ev sahipliği yapıyor. Bu sayı öğrencilerin diğer arkadaşlarına da tavsiye etmesiyle yıldan yıla artış gösteriyor.


Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu olarak sizlere en üstün hizmeti verme çabasını açıldığımız günden bu yana sürdürüyoruz. Siz de ailemize katılmak isterseniz, ayrıntılı bilgi almak için web sitemizi şuradan ziyaret edebilirsiniz.