İletişim

Tanışmak İçin Sabırsızlanıyoruz

Sanal Tur

Yurdumuzun Ferahlığını Keşfedin

Değer

Katan

Ayrıcalıklar

Bireysel Yaşama Odaklanan Eşsiz Detaylar

Üniversite Tercihiniz Ankara İse Zahide Hanım Kız Yurdu Doğru Seçim

2017-06-30 11:53:26


Ankara’da akredite yurt olarak uzun yıllardan beri hizmetine devam eden Zahide Hanım Kız Yurdu, daima genç kalan atmosferi ve çağdaş hizmet anlayışıyla her yeni eğitim döneminde üniversite öğrencilerine yuva oluyor. “Huzurlu Bir Aile Sıcaklığı” mottosuyla eşsiz özellikleri bünyesinde barından akredite kız yurdu, hem ailelerin hem de öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

 

Ankara’nın merkez noktalarında iki ayrı şubesi bulunan Zahide Hanım Kız Yurdu, Ankara’nın pek çok nitelikli üniversitesine yürüme mesafesinde yer alıyor. Aynı zamanda Ankara Üniversitesi’nin tek akredite öğrenci yurdu olan kurum, öğrencilerin istek ve önerileri doğrultusunda konaklama beklentilerini en üstün şekilde karşılamaya odaklanıyor.

 

Tek ve çok kişilik odalarıyla öğrencilere farklı yaşam alternatifleri sunan Zahide Hanım Kız Yurdu’nda özel çalışma alanları, yemek servisi, sınırsız internet ve renkli sosyal etkinlikler gibi pek çok farklı olanak bir arada bulunuyor.

 

Profesyonel yönetim kardosu ve çalışanlarıyla öğrencilerin üniversite yaşamlarında konforlu olanaklara sahip olmasını sağlayan özel kız öğrenci yurdu, aynı zamanda bireysel yaşama saygı duyan politakasıyla tercih sebebi. 7/24 güvenlikli imkanlarda konaklayan öğrencilerin aileleri huzuru yaşarken, genç üniversiteliler Zahide Hanım Kız Yurdu’nda hem keyfi hem de konforu birlikte deneyimliyor.

 

Üniversite tercih dönemi sebebiyle adaylara kolaylık sağlamak isteyen kurum, Cebeci ve Kurtuluş’taki iki ayrı şubesinde erken kayıt avantajlarına devam ediyor. Online ön kayıt ile siz de Zahide Hanım Kız Yurdu’ndaki yerinizi önceden ayırtabilir, ayrıcalıkları avantajla birleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için kurumun web sayfasınızı ziyaret edebilirsiniz.