İletişim

Tanışmak İçin Sabırsızlanıyoruz

Sanal Tur

Yurdumuzun Ferahlığını Keşfedin

Değer

Katan

Ayrıcalıklar

Bireysel Yaşama Odaklanan Eşsiz Detaylar

Özel Zahide Hanım Kız Yurdu’nda  Avantajlı Kayıt İmkanıyla “Yeriniz Hazır” | Zahide Hanım Kız Yurdu

Özel Zahide Hanım Kız Yurdu’nda Avantajlı Kayıt İmkanıyla “Yeriniz Hazır”

2017-06-30 11:38:41


Üniversite adayları için kritik süreç başladı. Üniversite tercihi yapacak adayların aklındaki en önemli sorulardan biri de; nerede, hangi şartlar altında konaklayacığıdır. Üniversite, bölüm ve şehir tercihlerinin yanı sıra doğru yurt tercihleri de bu dönemde önem arz ediyor. Biz, Zahide Hanım Kız Yurdu olarak, üniversite yaşamına yeni adım atacak öğrencilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya hazırız. Üniversite öğrenimi boyunca, tüm yılı rahat bir şekilde geçirmek isteyen öğrencilerimiz için yuva sıcaklığında yurt hizmeti veriyoruz.

 

Ankara’nın en beğenilen kız öğrenci yurtları arasında yer alan yurdumuz, eşsiz lokasyonu ile dikkat çekiyor. Zahide Hanım Kız Yurdu, üniversitelere yürüme mesafesinde olan iki ayrı şubesiyle kampanyalı kayıt dönemine özel imkanlar sunuyor.

 

Tek ya da çok kişili odalarda bireysel yaşama saygı duyan yurdumuzda, konaklama hizmetine ek olarak yeme-içme olanakları, odalara entegre tuvalet ve banyo imkanı,  dinlenme, etüt ve bilgisayar salonları ile sınırsız internet hizmeti yer alıyor.

 

Özellikle Zahide Hanım Kız Yurdu olarak, geçmiş yıllarda misafirimiz olan öğrencilerin tavsiyesiyle yeni adaylara kapı açıyor olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Üniversite öğrenimini Ankara’da gerçekleştirecek olan üniversite adaylarının kaliteli yurt arayışına cevap vermek adına Cebeci ve Necatibey şubelerinde erken kayıt indirimimiz devam ediyor.

 

Üniversite tercihleri sonrasında yoğun ilgiyle karşılaşan Zahide Hanım Kız Yurdu’nda sizin de yeriniz hazır.  Yurt özellikleri açısından konforu öncelik alan şubelerimizde, tüm odalarda telefon, buzdolbı, TV, çalışma masası ve gardrop mevcut.

 

Ev konforu ve çağdaş hizmet anlayışı ile akredite yurt olarak hizmet veren Zahide Hanım Kız Yurdu’nu daha yakından incelemek isterseniz web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz.