İletişim

Tanışmak İçin Sabırsızlanıyoruz

Sanal Tur

Yurdumuzun Ferahlığını Keşfedin

Değer

Katan

Ayrıcalıklar

Bireysel Yaşama Odaklanan Eşsiz Detaylar

Ankara Zahide Hanım Kız Yurdu Kampanyalı Kayıtları Başladı | Zahide Hanım Kız Yurdu

Ankara Zahide Hanım Kız Yurdu Kampanyalı Kayıtları Başladı

2016-05-28 14:29:57

 

Üniversite öğrenimi için Ankara'da ikamet edecek kız öğrencilere ayrıcalıklı barınma imkânı sunan özel kız yurdunun Ankara'nın merkez semtleri olan Kızılay ve Kurtuluş'ta iki ayrı şubesi bulunuyor. Sunduğu olanaklarla Ankara’daki özel yurtlar arasında önemli bir yer edinen Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurtları, her yıl yüzden fazla öğrenciye ev sahipliği yapıyor.

 

Ankara Üniversitelerine ve merkezi bölgelere yakınlığı ile kız öğrencilere ulaşımda kolaylık sağlayan Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu, tek, çift ve dört kişilik odalarda misafirlerine konforlu mekânlar sunuyor. Tüm odalarında banyo, telefon, buzdolabı, TV, çalışma masası ve gardrop bulunan özel kız yurdu, ekonomik fiyatlarla öğrenciler için uygun konaklama ortamları hazırlıyor.

 

Üniversiteye kayıt döneminde öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan özel kız öğrenci yurdu, erken kayıt avantajıyla yurt kaydı yaptırmak isteyenler için cazip kampanya seçenekleri sunuyor.

 

Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu’nun özelliklerini detaylıca incelemek ve kampanyalı yurt imkânlarından yararlanmak için kurumun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.