İletişim

Tanışmak İçin Sabırsızlanıyoruz

Sanal Tur

Yurdumuzun Ferahlığını Keşfedin

Değer

Katan

Ayrıcalıklar

Bireysel Yaşama Odaklanan Eşsiz Detaylar

Ankara Ayrıcalıklı Kız Yurdu, Aile Sıcaklığında Güvenle Konaklayın.

2018-08-01 09:31:20

Ailenizden uzakta olacağınız üniversite yıllarında, en çok onların yanında hissettiğiniz güveni arayacaksınız. Güvenli bir yerde aile sıcaklığını hissetmek isteyeceksiniz. Ankara’da otel konforunda yurt olanakları sunan, güvenliğini akreditasyon ile kanıtlamış Zahide Hanım Kız Yurdu ile istediğiniz aile sıcaklığındaki güvenliğe ulaşabilirsiniz.


Yurtta Güvenlik Nasıl Sağlanır?


Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu, uluslararası standartlarda olduğunu gösteren akreditasyon ile güvenliği kanıtlamıştır. Yurttaki teknik unsurların en iyi şekilde yapılandırılmış olması güvenlik açısından sorun yaşanmayacağının en iyi göstergesi akreditasyondur. Yangın ihbar sistemi, 24 saat güvenlik, revir odası gibi imkanlar ile de öğrencilerin yaşayabileceği herhangi bir sorunda anında müdahale edilmesi hedefleniyor. Bu sayede güvenlik kapsamında herhangi bir sorun yaşanmaması mümkün oluyor.


Yurt Sosyal Aktiviteleri Nasıl  Destekler?


Belki de daha önce hiç gelmediğiniz bir şehre gelmiş olmak, ilk aşamada ne yapacağınızı bilememenize neden olabilir. Bu sebeple kaldığınız yerde sosyal aktivitelerin desteklenmesi önemlidir. Hem sosyalleşmeniz hem de geçirdiğiniz zamanın kaliteli olması yurt imkanları ile çok daha kolaydır. Zahide Hanım Yurdu, öğrencilerinin sosyal aktivitelerini desteklemek adına sinema salonu - dinlenme salonu ile hizmet vermektedir. Dilediğiniz zaman arkadaşlarınızla salonu kullanma imkanı tanır.


Yurtta Konfor Nasıl Sağlanır?


Öğrencilerin evlerinde bulduğu güven ve rahatı yurt ortamında da yaşaması için koşullar önemlidir. Her durum göz önüne alınıp ihtiyaçlarınıza karşılık verecek şekilde yurt imkanları oluşturulmuştur. Zahide Hanım Yurdu, ilk olarak öğrencilerin üniversiteye rahatlıkla gidip gelmesini sağlamak adına; en iyi şekilde konumlandırılmıştır. Necati Bey ve Kurtuluş Şubesi sayesinde; çok sayıda üniversiteye yürüme mesafesinde ya da tek vasıtayla gidilip gelinebilecek şekildedir. Beraberinde temel ihtiyaçlarınız için ütü servisi, çamaşırhane, 24 saat internet, dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz çalışma odası gibi olanaklar da bulunmaktadır.


Yurt Odalarının Ayrıcalıkları Nelerdir?


Her şeyden önce öğrencilerin kaç kişilik bir yurt odasında kalmak istediği tercihe göre şekillenir. Dilerseniz tek başınıza, dilerseniz de 1 ya da 2 arkadaş ile beraber kalabilirsiniz. Her odada 24 saat sıcak su, sınırsız internet, merkezi ısıtma, TV bulunmaktadır. Gardırop, çalışma masası gibi temel ihtiyacınız olan eşyalar da temin edilmiştir. Lüks banyo ve WC, telefon, buzdolabı gibi olanaklar dahilinde konforlu bir yaşam sürebilirsiniz. Ankara kız yurdu ile elde edeceğiniz bu ayrıcalıklar sayesinde, evinizdeki güven ve konfora özlem duymadan öğrencilik yıllarınızı geçirebilirsiniz.