İletişim

Tanışmak İçin Sabırsızlanıyoruz

Sanal Tur

Yurdumuzun Ferahlığını Keşfedin

Değer

Katan

Ayrıcalıklar

Bireysel Yaşama Odaklanan Eşsiz Detaylar

Özel Zahide Hanım Kız Yurdu, Erken Kayıt Döneminde Yoğun İlgi Görüyor | Zahide Hanım Kız Yurdu

Özel Zahide Hanım Kız Yurdu, Erken Kayıt Döneminde Yoğun İlgi Görüyor

2016-05-28 14:21:40

 

Zahide Hanım Kız Yurdu’nun web sitesi üzerinden online başvuru olarak gerçekleştirilen ön kayıt imkanı, yurt arayışında olan üniversite öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Üniversite tercihleri yapıldıktan sonra öğrenci yurdu arayışına giren veli ve öğrenciler, erken kayıt indiriminden yararlanmak için Zahide Hanım Kız Yurdu’na yoğun ilgi gösteriyor.

 

Ankara’da Cebeci ve Necatibey şubeleri ile iki ayrı konumda hizmet veren özel öğrenci yurdu, üniversitelere yakın konumda olmasından dolayı öğrenciler tarafından yoğun olarak tercih ediliyor. Ankara’da üniversite öğrenimine devam eden kız öğrenciler için uygun konaklama koşulları sağlayan özel kız yurdu, ev konforu sağlayan yurt olanaklarıyla dikkat çekiyor.

 

Tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde dijital çalışmaların önemli bir yer tuttuğunu belirten Zahide Hanım Kız Yurdu yönetimi, ön kayıt başvurularını da web siteleri üzerinden alıyor. Erken kayıt döneminde kurumun web sitesine pek çok farklı ilden kayıt talebi geldiğini belirten yurt yönetimi, geçmiş dönemlerde Zahide Hanım Kız Yurdu’nda konaklayan öğrencilerin, yeni kayıt olacak öğrenci arkadaşlarına yurtlarını tavsiye ettiklerini söylüyor. Tercih süreci devam ederken başlattıkları erken kayıt fırsatı ile Zahide Hanım Kız Yurdu, yurt kapasitelerinin de şimdiden hızla dolmaya başladığını aktarıyor.

 

Zahide Hanım Kız Yurdu, online ön kayıt indiriminden yararlanmak ve yurt imkanları hakkında detaylı bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.